פניה חוזרת: ניתוח ורידים (דליות) ברגליים -דחוף-

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/09/2005 | 10:41 | מאת: רונית

שלום, שלחתי הודעה זו כבר לפני מס' ימים אך לא זכיתי לכל תגובה ואני מאוכזבת מאוד!!! אני מבקשת התייחסות מהירה לפנייתי מאחר שהנושא מאוד דחוף לי. ============================================ אני בת 32, סובלת מזה שנים רבות מדליות ברגלים והמצב הוחמר בעקבות 2 הריונות ב-4 השנים האחרונות. התייעצתי עם מספר רופאים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית: 1. מהם תופעות הלואי והסיכונים הכרוכים בניתוח ורידים? 2. כמה זמן החלמה לאחר הניתוח? תוך כמה זמן אפשר לחזור לפעילות גופנית מואצת (חדר כושר? אירובי?) 3. כמה זמן לאחר הניתוח הרגל מחלימה ומגיעה למצב טוב מבחינה אסטתית? 4. אם מתוכנן הריון נוסף (הריון שלישי) בטווח 3 שנים מהיום, האם מומלץ להמתין עם ניתוח הורידים עד לאחר מכן, או שכדאי לבצעו עכשיו? תודה על תשובתכם המהירה.

ניתוח ורידים נכשל במעל 60%. בד''כ זמן החלמה סביב שבועיים. קשה להגיד לגבי תוצאות אסטטיות כיון שתלוי ממה מתחילים. ממליץ שתבדקי אפשרות לטיפול עדיף בהרבה מניתוח עם תוצאות מעולות וללא כאב כמעט. ראי באתר שלי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם