תוצאות דופלר לאחר ניתוח קרוטיס

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/09/2005 | 11:42 | מאת: רוני

לפני חצי שנה עברתי ניתוח קרוטיס בצד שמאל לפני שבוע ביצעתי בדיקת דופלר והממצאים כדלקמן: עורק פנימי וחיצוני ללא תהליכים טרשתיים , אם כי באזור הניתוח זרימה "סוערת" רב כוונית עם מהירויות גבוהות CCA - PROX 93/26 ECA 260/20 ICA - PROX 240/60 בבדיקה קודמת (חודש לאחר ניתוח) היה כתוב: עורקים פתוחים עם הגברת זרמה בכל העורקים CCA - PROX 83 ECA 125 ICA - PROX 121 האם יש לי בעיה?

קרוב לודאי שיש היצרות חוזרת באזור שנותח. ממליץ שתעבור בדיקה חוזרת במכון כלי דם אחר ותתייעץ עם רופא כלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם