עיסוי לימפטי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/09/2005 | 18:02 | מאת: רותם

שלום רב ד"ר גלילי. לאחורנה במסגרת עבודתי במכבי טבעי (רפואה משלימה ). התחלתי לטפל בעיסוי לימפטי (השיטה הבלגית ). רוב המטופלים, שמטופלים בעיסוי הלימפטי סובלים מדליות. המטופלים מתלוננים על כבדות וכאבי רגליים לאחר עמידה ממושכת. לאחר מספר טיפולים המטופלים מדווחים על הקלה במצב,רמת הכאב יורד, פחות הרגשת כבדות, גם לאחר עמידה ממושכת. אודה לך על דעתך על מה שכתבתי.

עיסוי למפטי הינו פתרון מצויין למי שסובלים מבעיה של בצקת לימפטית, אולם זהו פיתרון זמני, ואלה שיש להם בעיות ורידים, כדאי שיטופלו בהן על מנת לתקן או למנוע החמרה של הבצקות.

18/09/2005 | 13:49 | מאת: איה

אני סובל מבצקת לימפטית, והעיסוי הוא "פיתרון זמני" מאוד, מכיוון שיש לחזור עליו שוב ושוב שוב ..... נראה כמעט ללא סוף. האמנם כך זה צריך להיות?

מנהל פורום ורידים וכלי דם