אי ספיקה ורידית

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/08/2005 | 23:58 | מאת: נועה

שלום אני בת 25 עם ורידים בולטים ומכוערים מאוד ברגל שמאל, באיזור השוק ומאחורי הברך. הבעיה שלי היא בעיקר אסטטית, אין לי כאבים בורידים אבל לפעמים אני מרגישה בהם תחושה של משיכה. הופניתי לכירורג כלי דם ולאחר בדיקת דופלקס נמצאה אי ספיקה ורידית של הספנה הגדולה והקטנה. אני מסתובבת עם המצב הזה בערך 5 שנים אבל זה כל הזמן מחמיר. יש לציין שהבעיה הזו משפחתית אצלנו אבל תמיד זה מתחיל לאחר הלידות ואילו אצלי לפני. שאלתי- עד כמה המצב הזה חמור לדעתך? והאים מחייב טיפול כירורגי או בזריקות? תודה רבה

שלום. כדאי לטפל כי עלולים להופיע סיבוכים כגון בצקות, דלקות ו אפילו פצעים. ממליץ על הזרקות מונחות אולטרהסאונד כי להם תוצאה טובה בהרבה מניתוחים בתנאי שמבוצעות ע''י רופא בעל ניסיון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם