"הרדמות" הידיים בזמן שינה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/06/2005 | 12:07 | מאת: דקלה

שלום, אני מניחה שאולי אני במקום הנכון, הגיונית נדמה לי שאולי זה קשור בכלי הדם, אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום אחר. אני גרה כרגע באוסטרליה, הגעתי לפה לני חודשים לטייל. בשבועיים האחרונים, "נרדמות" לי הידיים בזמן שינה ואני מתעוררת כתוצאה מכאב שזה מקרין לי, אני יודעת שלפעמיים כתוצאה מתנטחה לא נכונה הגפיים "נרדמות", אבל הפעם לא מדובר בתנוחה לא נכונה, אלא פשוט "הרדמות" של הידיים שמלוות בכאב חד שמפלח, מה שגורם לי להתעורר מכאב, בדר"כ זה קורה כשאני במצב שכיבה בין 4 ל5 שעות. זה מתחיל לתסכל,ובגלל שאני לא בארץ, הייתי רוצה להתייעץ לאיזה רופא עליי לפנות ואולי גם מה לומר לו אפילו במונחים רפואיים , מכוון שאני לא יודעת אם הוא יבין את המושג "נרדמות לי הידיים" :) אודה על כל עזרה שהיא בתודה מראש דקלה

שלום דקלה. כדאי שתפני לאורטופד כיון שנושא ה'הרדמות' של הידיים בתחום השיפוט שלהם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם