בצקת בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/08/2005 | 08:44 | מאת: יעל

ד"ר גלילי שלום רב, אני בת 24, אני ומשפחתי בריאה באופן כללי, עד לפני חודש נטלתי גלולות יסמין במשך 6 שנים. גובהי 156 ואני שוקלת בערך 57 ק"ג למרות שאני רצה כמעט כל יום מעל 5 ק"מ. מזה חודשיים שיש לי בצקות בקרסוליים, בלחיצה לא נשארת ממש גומתיות אלא סתם סימן לבן לשניה. התופעה מאוד מלחיצה אותי, ורציתי לדעת האם למרות משקלי ייתכן וזה נובע מחוסר בחלבונים (אני לא מרבה לאכול בשר)? מהם הסיכויים שמדובר בסרטן?האם חסימה לינפטית יכולה להיות בילטרלית? תודה רבה!

לרוב אין מוצאים את הסיבה לבצקת לימפתית ברגלים , וסרטן אינו מהווה סיבה שכיחה לכך. ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגליים לשלילת אי ספיקה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם