reflux בורידים העמוקים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/08/2005 | 21:45 | מאת: אמיר

נפצעתי לפני 10 שנים בשוק רגלי מירי ,הכדור נכנס ויצא, עברתי 2 ניתוחים ברגלי בראשון ניקו את הפצע מנמק ברקמות הרכות, בשני סגירה פלסטית ללא שתל אבל עם מתיחה חזקה של העור, היום 10 שנים לאחר מכן אני סובל מנפיחות וכאבים בשוק ,עברתי דופלר והרופא לכלי דם אמר לי שיש reflux בורידים העמוקים ומזה בא הנפיחות והכאב,שאלתי היא מה זה reflux בורידים העמוקים? והאם גם אתה חושב כך?

שלום אמיר. במידה וזה מה שנמצא בדופלקס ורידי הרגלים, זו לא שאלה של מה שאני חושב, אלה מה תוצאות הבדיקה. ריפלקס כזה עשוי לגרום לנפיחות ולכאב, ובמקרים אלה מומלץ על גרב אלסטית והגבהת הרגלים בשכיבה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם