ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/08/2005 | 20:42 | מאת: etti

לדר' גלילי עברתי טיפולי כימו שהסתיימו בסוף אפריל השנה. הורידים ביד ימין שלי (שרופים). קשה כמו ברזל. רצוני לדעת האם במשך הזמן הוריד יחזור למצבו הקודם? מבחינה המראה החיצוני היד ניראת קצת מוזרה כתוצאה מהעירוי. רצוני לומר שבאמצע הטיפול עברתי לקטטר דרך וריד דרך הזרוע העליונה. כך שהזרוע לא קבלה את כל הטיפול. אודה על תשובתך, אתי

שלום אתי. מדובר בורידים שנסתמו לתמיד כתוצאה מהתגובה לטיפול שקיבלת ולחומרים שעברו דרכם . לאורך זמן תוכלי לצפות שאט אט הם יספגו בהדרגה אולם זה יכול לקחת בין חודשים לשנים. תרגישי טוב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם