טחורים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/08/2005 | 20:41 | מאת: יניב

שלום רב. אני בן 22 ומזה שנה יש לי במהלך הניגוב לאחר יציאה דימום ממש קל של דם חשוב לציין שזה כול פעם שאני מנגב יש מקרים שבהם יש לי כמו דחף לנגב שוב כי אני מרגיש כמו קוצים כאלו מה זה אומר ? עשיתי גם בדיקות דם ויצאה לי בדיקה של ALKP-Alkaline Phosphatase שהתוצאה היתה 199.9 שהרף הוא בן 30-120 האם זה נובע מהכבד ומה אומרת בכלל התוצאה הזאת בגיל שלי . חשוב לציין ששאר הבדיקות יצאו בסדר גמור פשוט בדיקה זאת היתה הכי גבוהה . שוב לציין שבדיקת כורסטרול לא עשיתי כי לא נתנו לי . בתודה יניב.

נראה באמת שאתה סובל מבעית טחורים וממליץ שתפנה לפרוקטולוג. כמו כן, ממליץ לחזור על בדיקות דם הנקראות 'תפקודי כבד' שכוללות גם ALK P וזאת בתאום עם רופא המשפחהו.

מנהל פורום ורידים וכלי דם