קור

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/08/2005 | 21:05 | מאת: שמואל

אני בן 54 , עוסק בספורט (שחיה) באופן קבוע. קשה לי להרדם בלילה עקב קור , ואני מתעורר בלילה (גם בקיץ) מקור. וזאת למרות שיש עלי בגד חם ושמיכה. התופעה הוחמרה מאד ב-3 שנים אחרונות. במהלך היום (בזמן פעילות) אני לא סובל כלל מקור. תודה

לא כתבת מה השאלה. אבל אתייחס לתלונות. קרוב לודאי שמדובר בתגובת יתר של דופנות כלי הדם . ממליץ להפסיק לעשן אם אתה מעשן. כמו כן, להמנע במידת האפשר מחשיפה לקור.

21/08/2005 | 12:50 | מאת: שמואל

תודה, אני לא מעשן , ולא עשנתי מעולם. האם ידוע לך האם q10 יכול לשפר את המצב , יש בדיקות מתאימות לחוסר q10 ? האם יש לך רעיונות נוספים ? בתודה מראש

מנהל פורום ורידים וכלי דם