כיב גדול ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/12/2006 | 14:43 | מאת: נויה

ד"ר גלילי שלום רב, אימי סובלת מאי ספיקה בדם מזה שנים. עברה ניתוח לפתיחת סתימה בוורידים לפני כמה שנים. יש לה כיום כיב גדול וכואב עד מאוד ברגל, אינה יכולה לדרוך עליה. נותנים לה משחות וכדורי הרגעה: אלגלוזין. מה אתה ממליץ לעשות? האם יש טיפול יעיל לנושא זה? בתודה

בחלק גדול מהמקרים ניתן לטפל בבעית הורידים ביעילות בלא צורך בניתוח. תוכלי לקרוא על כך ב www.dr-galili.co.il. מדובר בסקלרוזציה תחת סונר ובנוסף ליעילות הגדולה מאד של הטיפול יחסית לניתוח, הוא נוח בהרבה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם