חוסר תחושה ביד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/12/2006 | 16:29 | מאת: טננבאום

מזה חודש שאני סובלת מהרדמות של אגודל ואצבע ביד ימין, וכן מחוסר תחושה (כמו לאחר הרדמה אצל רופא שיניים) ב"שביל" המוביל מן האגודל לכיוון המרפק מצדו הפנימי. עשיתי CT עמוד שדרה צוארי וכן רנטגן עמוד שדרה צוארי והכל תקין. כמו כן עשיתי בדיקת EMG וגם היא יצאה תקינה. האם יתכן קשר כלשהו לכלי הדם? לאיזה רופא עלי לפנות האורטופד טוען שזה לא קשור אליו וגם הנוירולוג, אבל לי יש בעיה אמיתית שמציקה לי. רוב תודות על תשובתך, היא חשובה לי מאוד.

למרות הבדיקות שעברת, התאור שלך מצביע על מצב בו קיים לחץ על עצב. מציע שתפני לאורטופד אחר לחוות דעת נוספת. עדיף לאורטופד המתמחה בכף יד. למרות שדרגת החשד נמוכה, שווה שתיבדקי גם ע''י רופא כלי דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם