ד"ר יאיר ,שלום

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/11/2006 | 02:17 | מאת: מעיין

אני בת 17 ורואים בפנים שלי כמה ורידים קטנים.. ממה זה יכול להגרם? ואיך ניתן למנוע או לטפל בזה? שמתי לב שגם בידיים וברגליים יש לי כמה ורידים שרואים.. יכול להיות שהעור שלי פשוט שקוף/דק?! עוד משהו שאני לא בטוחה שקשור לפורום- יש לי כהויות מתחת לעיניים מה ניתן לעשות כדי להחליש אותן? פעם לא ישנתי מסודר כל כך,אבל היום אני יושנת טוב ברוב הזמן 7 שעות או יותר.. תודה ויום טוב.. מעיין

נראה לפי תאורך שמדובר באופי עור 'שקוף' כך שניתן להבחין בקלות בכלי הדם. הסיבה היא גנטית. כמובן שעל מנת להחליט האם יש צורך והאם ניתן לטפל, כדאי להיבדק ע''י רופא עור

מנהל פורום ורידים וכלי דם