טחורים בהיריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/11/2006 | 15:34 | מאת: אלונה

לרופא שלום רב לאחר שהטחור החיצוני שהופיע אצלי בחודש 5 להיריון התחיל להספג/להתכווץ התחילו גירודים חזקים גם באזור פי הטבעת בטחור וגם מסביבו. כירורג שביקרתי אצלו לפני הופעת הטחור והתלוננתי על גירודים טען שזה משטיפות יתר בסבון והמליץ על שטיפות רק במים . קיבלתי גם קרם בשם דיפלורן (ביטמטזון דיפרופיונט)שלא מקל על הגרד. 1.האם הגרד יכול להיגרם מטחורים שנרפאים? 2. היש קרם/משחה שיכולה להקל על הגרד, או הצעה אחרת? בתודה מראש.

מציע שתנסי פרוקטוצורין או פרוקטוגליבנול, לאחר שתקבלי אישור מרופא המיילד בכך שאין נזק לעובר ממשחות אלה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם