הזרקות להעלמת ורידים.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/11/2006 | 17:18 | מאת: אריקה בקר

יש לי מספר מקומות ברגליים עם ורידים שגורמים לי לכאב ולאי נוחות. הייתי אצל רופא בקופת חולים ונבדקתי ע"י מכשיר דופלר . הרופא קבע שאין לי בעיה ברידים העמוקים אלא רק בורידים השטוחים. כמו כן נאמר לי שהטיפול בשבילי הוא הזרקות לורידים ואז הם נסתמים. שאלתי האם הורידים חוזרים? והאם החומר שסותם אותם יכול לגרום לנזק בגוף? מה הנזק שייגרם לורידים בם לא אטפל בהם?

כאשר מבצע את הפעולה רופא מנוסה, הסיכון לסיבוכים שהזכרת יורד עד כמעט לאפס. כדאי שתבררי האם מדובר בהזרקות תחת אולטרהסאונד שהן המומלצות במקרה של בעיה במערכת השטחית. תוכלי לקרוא על כך ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם