ניתוח ורידים בפעם שניה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/11/2006 | 10:04 | מאת: אמיגה

שלום רב.גיל 64 משקל 71 קג. לפני כ4 וחצי שנים עברתי ניתוח להוצאת ורידים ברגל שמאל. יצאו לי ורידים בולטים באותו רגל,הפעם בחלק עליון פנימי של הירך(קרוב למפשעה).מומחה לכלי דם ימליץ לנתח(יותר מי סיבה אסטתי מי אשר בריאותי) שאלתי היא:האם מומלץ להוציא ורידים בפעם שניה ?? כמה פעמים מותר להוציא ורידים באותו רגל ואיך משפיע על זרימת דם תקינה?? נאמר לי שהאישפוז הוא של 4 שעות בלבד ..הולכים הביתה באותו יום. ?מה בקשר לכאבים לימים הבאים ותיפקוד יום יומית. יש לציין שיש לי באותו רגל גם ורידים -נימים אחרים רבים בקרסול. יש לי תור לניתוח בסוף חודש דצמבר..לכן הייתי מאד מעוניינת לדעת תשובתך בהקדם כי עלי להתחיל לבצע בדיקות לשם כך. ושאלה אחרונה איזה סוג הרדמה מומלץ?? אני מודה לך מי כל הלב!!

ככלל אני ממליץ לא לעבור ניתוח ורידים כלל, לא פעם ראשונה ולא שנייה כיון שהסיכון לכישלון עולה מניתוח לניתוח וכן שיעור הסיבוכים. קיים טיפול יעיל בהרבה ונוח. תוכלי לקרוא על פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם