שלום דר' גלילי. בקיץ האחרון, ידיי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/11/2006 | 15:58 | מאת: ידיים ורגליים נפוחות

וכפות רגליי נטו להתנפח מאוד. אולי בגלל החום. בעבר זה לא היה כ"כ בולט. אוסיף ואומר שבחורף ידיי וכפות רגליי קרות נורא ואני סובלת מכך מאוד. לגבי שתי התופעות נאמר לי שאין מה לעשות :( האם זה אכן קשור בכלי הדם? ממה זה קורה לדעתך ואם בכל זאת ניתן לשפר את התופעות הללו? ההתנפחות הזו הקייץ עד לאחרונה - זה משהו די חדש לי ! תודה מראש להתיחסותך.

לנפיחות זו עלולות להיות סיבות רבות כגון צבירת נוזלים בכל הגוף, אלרגיות ולעיתים רחוקות בעיות כלי דם. ממליץ שתפני לבדיקה אצל הרופא המטפל על מנת להעריך את גורם הבעיה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם