וריד "מתפוצץ"

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/11/2006 | 11:53 | מאת: נ

שלום ד"ר גלילי, לפני כשבוע הרגשתי איך שעומד "להתפוצץ" לי וריד ברגל- קודם הוא התנפח קצת החל לגרד ולאחר כמה שעות היה לי שטף דם במקום. אני מניחה שלאחר ששטף הדם יעבור במקום יהיה לי איזה וריד נפוח כמו ברגל השנייה. שאלתי בעצם למה זה קורה והאם כדאי לטפל בזה כבר או לחכות שהמקום יחלים לגמרי. בברכה, נ

קיימת סבירות גבוהה שיש לך אי ספיקה בוריד הפנימי שאותו אינך מסוגלת לראות. הוריד ש'התפוצץ' הוא רק ענף של הוריד הלא תקין. קיים לכך טיפול יעיל מאד ונוח. תוכלי לקרוא פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם