שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/11/2006 | 23:58 | מאת: נערה

חברה שלי התחילה לעשן לפני זמן מה היא לא מעשנת הרבה אבל בכל זאת מעשנת. בזמן האחרון היא סובלת ממגרנות קשות 1.זה קשור לזה? 2.אמא שלה רוצה לקחת אותה לבדיקות דם וכל מיני צילומים האם ניתן לראות שהיא מעשנת בבדיקות אלה? 3.אם היא תפסיק לעשן לזמן מה לא יראו שהיא עישנה בעבר 4. אם רואים בבדיקות שהיא מעשנת האם ריאה של מעשן נראית אותו דבר כמו של מעשן פסיבי? תודה

יתכן שיש קשר בין עישון למיגרנות. לא רואים זאת לרוב בצילומים בשלב כזה. עישון אקטיבי קשה יותר מפסיבי אם כי שניהם לא טובים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם