אור פנים אדום !

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/11/2006 | 18:07 | מאת: איש אדום

היי , אני בן 17 וחצי , בעל עודף משקל של 10 קילוגרמים בערך , ובעל עור בהיר , עור הפנים על הלחיים שלי אדום באופן תמידי , גם כשלא חם לי ,אפילו כשקר לי ... פעם זה לא היה בצורה כזאת קבועה , זה מפריע לי וזה לא אסטתי . אני לא בטוח שכתבתי בפורום המתאים , אם כן אשמח לקבל תשובה ! תודה איש אדום

ניתן לטפל בכך באמצעות טיפול בעור ממוקד [IPL]. כדאי לפנות למרפאות העוסקות בטיפולי לייזר. תוכל גם לפנות אלי למייל [email protected] בקשר לכך ואוכל לפרט

מנהל פורום ורידים וכלי דם