ניתוח תחורים - השוואה בין שיטות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/10/2006 | 15:18 | מאת: אחד כואב ודואב

אני סובל מתחורים כבר שבוע החוויה גרמה לי לרצות להפטר מהבעיה הכי טוב אשפשר, ויפה שעה אחת קודם שאלתי : ידוע לי שקיימות מספר שיטות טיפול ניתוחיות לבעיה, קשירה,צריבה ואולטרה סאונד מה ההבדל ביניהם ע"פ מספר קרטריונים - משך הניתוח - האם כלול אישפוז - כאבים במהלך הניתוח (האם זה כואב) - סיכונים - מידת הצלחה - משך תקופת כאבים לאחר הניתוח - האם הבעיה תחזור ואם כן האם יש שיטה עדיפה להאריך את משך תקופת השקט - יתרונות וחסרונות ספציפים

שלום לך. תחום הטחורים אינו במבחר הבעיות בהן מטפל מומחה לכלי דם. תחום זה שייך לפרוקטולוג ולכירורג כללי. אל אחד מאלה הייתי מפנה את השאלות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם