היפוטנשן דיאסטולי?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/10/2006 | 17:58 | מאת: גבר63

לחץ הדם הסיסטולי שלי תקין (100) ואילו הדיאסטולי בין 40-50. האם זו בעייה, מה הסימפטומים של כזו בעייה ומה יכול להיות מקורה. תודה רבה!

אם מדובר בל.ד שנבדק ע''י בודק מנוסה כאשר אתה שוכב, מדובר בל.ד נמוך יחסית אם כי במידה ואין לכך ביטוי בתחושות של סחרחורות או חולשה, אין לכך משמעות רבה. תלוי גם האם אתה בריא או סובל מבעיות כגון היצרות בעורקים המובילים דם למקומות חיוניים כגון המוח. בנוסף, האם אתה נוטל תרופות. שאלות ושיקולים אלה צריכים להידון אצל רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם