שטפי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/08/2005 | 01:09 | מאת: ליאת

יש לי כ הזמן שטפי דם ברגליים, פעם חשבתי שאולי אני פשוט שלומאלית ולא שמה לב, אך עכשיו שמתי לב שתמיד אחרי חדר כושר יש לי שטפי דם ענקיים. אני יודעת שהתזונה שלי לקויה, אני צמחונית שחיה על שטויות, אבל לא היה חסר לי בי 12 בבדיקה האחרונה שעשיתי. האם שטפי הדם הללו מעידים על בעיה חמורה יותר או שאין סיבה להתרגש מזה? אשמח להתיחסותכם בברכה ליאת

אם מדובר בתופעה שמוכרת לך שנים רבות, רוב הסיכויים שאין לכך משמעות. אם זו תופעה חדשה, פני לרופא המשפחה שישלח לך ס.ד ומשטח דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם