בצקת בכף רגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/10/2006 | 12:04 | מאת: אופירה

שלום, אני בת 25 סובלת מזה כשנה מבצקת בגב כף רגל ימין בצד לטרלי,בנוסף כאבים חזקים בשוק רגל ימין עם ורידים בולטים באותו מקום שיצאו באותה תקופה.הרמת הרגליים למעלה או מים קרים לא מקלים על הכאב והבצקת. ביצעתי מיפוי ודופלר שיצאו תקינים. האם יש לך הערכה מה יכולה להיות האבחנה,ואיזה בדיקות ניתן לבצע בנוסף. תודה מראש

למרות תוצאות הבדיקה ממליץ שתיבדקי ע''י רופא כלי דם מנוסה בדופלקס ורידי רגלים כי לפי תאורך ייתכן שהטכנאית החמיצה בעיה בורידים

מנהל פורום ורידים וכלי דם