ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/08/2005 | 22:05 | מאת: דבורה

דר גלילי שלום ברצוני לדעת כמה יעלה טיפול בהזרקה לחברי כללית מושלם והיכן ניתן לעשות זאת.

פני למייל שלי ואסביר לך

26/08/2005 | 01:51 | מאת: תותי

שלום רב! ברגל השמאלית בשוק מדי פעם הנני מקבלת כאבים ומרגישה בחום. בבדיקה אצל רופא קופ"ח נאמר לי שאין לי שום ממצא שמחייב טיפול, אבל אני יכולה להסיר הורידים באופן פרטי. שאלתי היא אם אני מרגישה בכאבים האם לא מגיע לי טיפול דרך המושלם? מדוע אני צריכה לשלם באופן פרטי? אם זה כואב זה לא עניין אסתטי בלבד! אבקש תשובה במהרה בתודה וכל טוב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם