ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/10/2006 | 22:28 | מאת: יערה

שלום ד"ר גלילי, מהם אחוזי ההצלחה של טיפול הסקלרותרפיה, האם זהו שמו של הטיפול בהזרקות? מהם הסיבוכים ותופעות הלוואי הנפוצים ואחוזי ההישנות שלהם, האם הם הפיכים? שמעתי על תופעת סימנים כחולים על הרגליים כתופעת לוואי נפוצה- אם מטרת הטיפול היא שיפור אסטתי, אז האם יש טעם "להחליף" בעית ורידים בסימנים כחולים? כמו כן רציתי לדעת האם יש צורך להמתין בין טיפול בהזרקות לבין ניתוח שאני מתכוונת לעבור(פלסטי, עם הרדמה מלאה), האם עדיף להמתין ולהתחיל את הטיפול בהזרקות לאחר הניתוח? תודה וכל טוב

במידה והטיפול נעשה בהתוויות הנכות ע''י רופא מנוסה, אחוזים גבוהים מאד. תוכלי לקרוא פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם