ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/10/2006 | 14:52 | מאת: מעין

שלום רב, אני בת 30, יש לי ורידים לא בולטים ברגליים. בעקבות ביקור אצל כירורג כלי דם, הומלץ לי לעבור טיפול בהזרקות. ביקשתי מהרופא לעבור בדיקת דופלר אך הוא אמר שאין בכך צורך. שאלתי היא האם לא מומלץ לעבור בדיקה שתיתן ממצאים מדוייקים יותר קודם לטיפול? האם עלי להתעקש או להסתמך על שיקול דעתו של הרופא? שאלתי השניה נוגעת לאפקטיביות הטיפול: ידוע לי שלאחר הטיפול תופעת הורידים יכולה לחזור בשל הנטיה הגנטית, האם ניתן לחזור על הטיפול(הזרקות)לא הגבלה? תודה מראש על תשובתך.

פעמים רבות רופא כלי הדם מתרשם שאין צורך בבדיקות משלימות וזאת לפי נסיונו. קשה לי להתייחס לחומרת ואופי הבעיה כיון שלא ראיתי בעיני. בכל אופן, אין כיום הגבלה על מס' טיפולים בנימים בהזרקות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם