עור פנים לא אחיד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/10/2015 | 17:08 | מאת: יניב

עור הפנים שלי לא אחיד בעליל ובנוסף יש לי נמשים אני מעוניין לקבל גוון אחיד בפנים ולמצוא קרם שיוכל גם להוריד לי את הנמשים צבע העור שלי הוא בהיר מאוד ולכן כל דבר קטן שנימצא לי על הפנים ממש בולט וזה ממש מטריד המלצה לקרם פנים שיעזור לי ?

17/10/2015 | 12:53 | מאת: שלי בן-דור

שלום יניב, האם חוסר האחידות נובע מעור שאינו חלק ויש עליו גבשושיות ופצעונים או מכך שהעור עם כתמים? האם מה שתארת כנמשים הוא מילדות או שהופיע בשנים האחרונות? אם אתה זקוק להבהרת עור הפנים עליך לעבור איבחון האם הכתמים (הפגמנטציה) מקורם בשמש או בשינויים הורמונלים ולהשתמש בחומרים ייעודיים לטיפול בפיגמנטציה. אם אתה סובל בנוסף מפצעונים יש לברר אם הם נובעים מסיבה רפואית כמו חיידק (יש לבצע בדיקת דם) או לחץ נפשי כלשהו וכו'. את הטיפול יש להתאים לממצאים כמובן. אשמח לסייע בהרחבה אם תהיה מעוניין, בברכה, שלי 09-9560060

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים