פחד ממחטים - היתכן שיש פתרון?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

31/08/2015 | 20:46 | מאת: מנשה סנוביץ'

שלום לכולם כששוטתי באינטרנט גיליתי מספר כתבות מלפני כחמש שנים שיש חברה בחול בשם MIT שיש לה "אקדח מזרק" שבעצם מזריק בוודאות חומר ללא מחט. לא מערכות עם מחטים דקות, לא טיפול שיש לשם משחה לבנה שמרדימה את הפנים ושאר מרעין בישין, דודה שלי שושי הלכה לרופא בראשון לציון ויש לו כזו מערכת. האם משהו שמע או יודע או יכול להמליץ שזה הדבר האמיתי? לדברי דודה שלי היא ראתה שהוא "יורה" חומר למשהי ללחיים ולחלק מעל החזה חומר שקרוי מסו והחיט טענה שזה בכלל לא כאב. בעבר עשתה את אותו הדבר עם מחטים ומאוד כאב לה. אשמח לכל מי שיודע במה המדובר

01/09/2015 | 15:01 | מאת: שלי בן-דור

שלום, מדובר בחומר מילוי חומצה הילארונית בעל מיכל הזרקה מיוחד אותו תארת היטב, מוצר שכזה יד לברת רסטילן המייצרת חומרי מילוי לקמטים וקמטוטים.. בברכה, שלי בן דור למידע נוסף 054-2332000

01/09/2015 | 15:05 | מאת: שלי בן-דור

קראתי שוב את דברייך, מאחר והדגשת שלא מדובר בהזרקות אני משערת שמדובר במזותרפיה (ציינת מזו) שניתן לעשות אצל רופא או קוסמטיקאית שעובדים בטכנולוגיה זו. בברכה שלי בן דור 054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים