עודפי עור לאחר ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

17/12/2013 | 10:18 | מאת: מנשה

שלום אני בן 18 ירדתי 50 קילו בשנה וחצי, נשארו מלא עודפי עור, יש לי מסת שריר נמוכה, האם אפשר לפתח מסת שריר על בעודפי עור וזה ימתח?

22/12/2013 | 12:12 | מאת: מיכל לזרוביץ

מנשה שלום רב, אינני מכירה אותך ואינני יודעת מה מצבך. אם איבדת מסת שריר בדיאטה הקודמת, נוצרה תופעת ה"מדלדל" ולכן הפיתרון הוא להעלות במסת השריר של הגוף, לכן כאשר עושים דיאטה מאד חשוב לשלב זאת עם אימוני משקולות ופעילות גופנית מאוזנת על מנת לשמור כמה שיותר על מסת השריר. אינני יודעת להגיד האם במצבך הנוכחי זה יעזור לך או שכרגע הפיתרון צריך להיות שונה בתכלית. בברכה, מיכל לזרוביץ,ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים