יובש וחתכים בעור הידיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/12/2013 | 23:12 | מאת: הילה

סובלת כל שנה בעונות מעבר, וביחוד בסתיו ובחורף מידיים יבשות, אדומות וחתכים ואדמומיות. השנה מלפני חצי שנה זה התחיל עם יובש ופצעונים קטנים כמו יבלות קטנות בין האצבעות. אני משתדלת למרוח קרם ידיים לפחות 3 פעמים ביום. הייתי אצל רופא עור שנתן לי משחה סטירואידית ללילה ואמר למרוח לימים קצובים. בימי הקרה האחרונים המצב החמיר. כך שקרמי ידיים גורמים לי לבעירה... ובלי קרם קשה לעבוד שורף ויבש. מה עושים ? תוה

22/12/2013 | 12:49 | מאת: מיכל לזרוביץ

הילה שלום רב, איבחון נטורופתי כולל בין השאר את הגורמים לעור יבש וחסרים שונים של ויטמינים וחומצות שומן חיוניות. חשוב למרוח קרם על בסיס יומי אך כמובן שזהו טיפול סימפטומטי בלבד ולא פותר את שורש הבעיה. להרבות בשתיית מים ולאכול מאכלים הכוללים, חומצות שומן חיוניות, ויטמינים שונים לפי החסרים שנמצאו. תוספי תזונה מותאמים ע"ס אבחון אישי. כך למשל, חומצות שומן חיוניות נמצא במזונות כמו דגים מים צפוני , זרעי פשתן, אגוזי מלך ועוד. אם תרצי טיפול המותאם לך אישית אשמח לסייע לך. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים