כמוסות כורכום או כורכומין

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/11/2013 | 04:01 | מאת: ליאת

אני מעוניינת לקנות כמוסות של כורכום כדי לחזק המערכת החיסונית וכדי למנוע מחלות חורף. האם זה מתאים? וכמה טבליות לבלוע ביום והאם כפית אבקת כורכום ליום יכולה "לעשות את העבודה" כמו כמוסות של כורכום? האם יש מקרים בהם אסור ליטול כורכומין? האם זה משנה אם לוקחים טבליות כורכום או טבליות כורכומין כי הבנתי שיש הבדל כי אחד מהם זה מיצוי משורש של כורכום והשני מיצוי רק של החומר כורכומין שבתוך הכורכום.

24/11/2013 | 14:30 | מאת: מיכל לזרוביץ

ליאת שלום רב, כורכום איננו הבחירה הראשונית שלי כצמח הממריץ מע' חיסונית. הייתי בוחרת בפורמולה אחרת. אך כדאי לעשות קודם אבחון לפני שנוטלים תוספי תזונה. לעניין חיזוק מע' החיסון הייתי משלבת תזונה נכונה עם צמחי מרפא הממריצים מע' חיסונית, כמו גם נקודות דיקור או אקופרשר. כורכום נחקר דווקא להתוויות אחרות כגון פעילות אנטי סרטנית, הורדת שומנים בדם. היום נהוג כי התמצית התקנית של כורכום מכילה 97% כורכומין. במידה וברצונך לקבל טיפול אישי ע"ס אבחון אישי ניתן ליצור קשר עימי. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים