פצעים בזרועות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/11/2013 | 23:57 | מאת: יואב

אהלן יש לי כבר מגיל מאוד צעיר פצעים בזרועות, ולפעמים אפילו גם בכתפיים ובשכמות, אבל קבוע בזרועות. חיפוש קצר באינטרנט העלה מחלת עור בשם "קרטוזיס פילאריס". -אז רציתי לדעת אם זה מה שיש לי ? - ואם אפשר להעיף את הדבר המזעזע והמציק הזה בכל דרך אפשרית ?? אני שנים מנסה, אפילו בזמן הצבא אמרו לי שעד שאני ישתחרר זה יעבור.. (ועברו כבר כמעט 4-5 שנים..) אשמח לכל עזרה בעניין, זה נהיה כבר דבר מאוד לא נעים וקשה ללבוש גופיות או בלי חולצה בכלל במהלך היומיום, כי זה לא דבר יפה לעין ומאוד בולט. אשמח לעזרה, יואב !

13/11/2013 | 12:57 | מאת: מיכל לזרוביץ

יואב צהריים טובים, הסיבות יכולות להיות שונות, אולי אכן המדובר בקרטוזיס פילאריס. קודם כל יש לאבחן ולנסות להבין מהו הגורם לתופעה ואז מתאימים טיפול. הטיפול בקליניקה הנטורופתית והטיפול הטבעי יכללו הנחיות טיפוליות ע"ס אבחון. לכן חשוב כי האיבחון יהיה אישי. במידה וברצונך לקבל טיפול אישי ע"ס אבחון אישי ניתן ליצור קשר עימי. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים