פסוריאזיס בעיקר בגב כף הרגל במקום החיכוך עם נעלים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/09/2013 | 22:24 | מאת: orna

לאחר שנה של טיפולים במשחות ופוטותרפיה לא חל שינוי של ממש בגב כף הרגל כתוצאה מחיכוך מתמיד עם נעלי כדורסל גבוהות. מה את ממליצה? האם נכון וכדאי ללכת לנטורופת?

10/09/2013 | 08:13 | מאת: מיכל לזרוביץ

אורנה שלום רב, הייתי ממליצה לנסות טיפול נטורופתי. האם סבלת מפסוריאזיס גם בחלקי גוף אחרים? טיפולי פוטותרפיה לא מרפאים אלא מנקים לתקופה. בטיפול נטורופתי מתייחסים למכלול המצב. אשמח לסייע לך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים