אקנה בגיל 27

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/08/2013 | 01:51 | מאת: אני

שלום רב מגיל 17 אני סובל מאקנה נטלתי את כל האנטיביוטקה האפשרית כולל פעמיים לקיחת רואקוטן,אבל הוא חזר לי והחלטתי לטפל בו(רק להדגיש שאני נמנה ממוצרי חלב ושותה רק חלב סויה) התחלתי בטיפול שנקרא liver up לניקוי הכבד וכעת המצב שלי החמיר,נאמר לי להוריד מינון אך פניי נראות רע ואיני יודע מה לעשות? תודה...

10/09/2013 | 09:08 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, הדבר מצריך אבחון. אקנה היא תופעה מולטיפקטוריאלית שבעצם הגוף משדר כי יש משהוא לא מאוזן. לא בטוחה שניקוי כבד הוא הפיתרון בשבילך. אשמח לסייע. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים