מיץ הנוני לאטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/08/2013 | 01:45 | מאת: יוסי

לד"ר מיכל לזרוביץ שלום קראתי באינטרנט שמיץ הנוני יש בו אנטי איסטמינים והוא טוב למי שיש אלרגיות לי אישית יש אטופיק דרמטיטיס [יש לי גירוד מלווה בפריחה ויובש בעור] האם את מכירה אנשים שצמח הנוני עזר להם ?אני לוקח תרופות פסיכיאטריות ויש לי סכיזופרניה האם השימוש במיץ הנוני יכול להזיק?ואני יודע שצריך לידע את הרופא המטפל על התחלת השימוש החדש אם את יודעת אינפורמציה על צמח הנוני אשמח לתשובה

27/08/2013 | 09:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

יוסי שלום רב, במצבך ולפי התיאור שלך ממליצה לגשת לאבחון. מיץ הנוני לא ממש ישנה את הבעיה. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים