יובש, קשקשת וכתמים בעור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/01/2013 | 22:19 | מאת: רחל

שלום וברכה, מזה כחודשים רבים שאני סובלת מעור יבש וקשקשים בקרקפת ובפנים, לא משנה מה אני עושה הבעיה איננה נעלמת, אלא רק מחמירה. בזמן האחרון אני גם רואה מעין כתמים בהירים על פני. אין לי ספק כי זוהי תגובה למתח ודאגה שמצויים בי, אך אין ידיעה זאת מסייעת לי שכן אינני מצליחה להסיר את המתח מתוכי...רציתי לשאול האם ניתן לטפל בכך בעזרת רפואה טבעית ואיזו שיטה הכי ממולצת? (דיקוק/הומופתיה\רפלקסולוגיה וכו') וכן האם אתם מכירים מטפל\ת טוב באזור באר שבע? תודה רבה

13/01/2013 | 20:30 | מאת: מיכל לזרוביץ

רחל שלום רב, אולי המדובר בסבוראה. ניתן לטפל ברפואה טבעית. כדי לעזור לך אני צריכה לאבחן ורק אז להתאים לך טיפול ברפואה הטבעית. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים