צלקות לאחר שחזור שד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/06/2012 | 12:03 | מאת: ואסקו

שלום רב, אשתי לאחר שחזור שד דו צדדי , צד אחד עבר גם הקרנות ולכן מצב העור בו פחות טוב. השחזור נעשה על ידי לקיחת חתיכת עור מהגב והבאת קדימה. אי לכך ישנן צלקות בשד המשוחזר ובגב. הניתוח נערך בדצמבר . משחה שניתנה על ידי הכירוג הפלסטי הוחלה על ידי רופא עור משפחה לKELO-COTE במשך 3 חודשים לערך. בביקורת אצל הרופא הפלסטי המנתח הוצע לנו שימוש בלייזר לתיקון או הבהרת הצלקות. שאלותי (אני יודע שזה קשה כי לא ראית את המצב בעינך) 1. אילו אמצעים נוספים ניתן לנקוט על מנת לשפר את מצב הצלקות ללא שימוש בלייזר? תודה רבה ושבוע טוב ואסקו

19/06/2012 | 06:18 | מאת: מיכל לזרוביץ

בוקר טוב לא ברור מהתיאור שלך לפני כמה זמן בוצע הניתוח. באופן עקרוני ניתן לעזור על ידי התאמת תזונה מתאימה שעוזרת לייצר קולגן וכן אפשר להתאים לה פורמולה על בסיס צמחי מרפא המשקמת את העור ומרגיעה את האיזור. אני ממליצה להגיע לאבחון על מנת שניתן יהיה להתרשם ממצבה. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 054-6499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים