פריחה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/06/2012 | 15:31 | מאת: משה

שלום רב, בשלושת החודשים האחרונים התחילה לצוץ פריחה עדינה באזור הכתפיים עם גירוד קל. לא מדובר בפריחה הדומה ל"חררה" אלא ממש שטחים אדמומיים ועגולים כאלו. תחילה חשבתי כי מדובר ברגישות לחולצה מסויימת אך לדעתי כל פעם לאחר פעילות גופנית (כושר, ריצה, כדורגל ומשוקולות) הפריחה מופיעה ולאחר זמן מה נעלמת. אשמח לקבל תשובה במה מדובר. (הגיל שלי הינו 26) תודה רבה.

10/06/2012 | 19:19 | מאת: מיכל לזרוביץ

משה שלום רב, אולי המדובר באורטיקריה כולינרגית. אך יש צורך לאבחן ע"מ לתת לך את הטיפול המתאים. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים