בהקת ( ויטיליגו)- כתמים לניםעל הידיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/06/2012 | 12:44 | מאת: משה כהן

מיכל שלום, לאשתי יש כתמים לבנים באזור הידיים. הבנתי כי מדובא בבהקת ( ויטיליגו). רציתי לברר האם ישנו כבר פתרון לנושא? והאם ישנן תופעות לוואי. תודה

07/06/2012 | 06:18 | מאת: מיכל לזרוביץ

משה שלום רב, כמו שהבנת פורום זה עוסק בפתרונות טבעיים, על כן תופעות הלוואי אם בכלל של הטיפולים הם מאד לא משמעותיים. הטיפול הטבעי והנטורופתי בקליניקה כולל הערכת מצב ויטמינים בגוף, לוודא כי אין מחסור בויטמינים החשובים לצבע העור. במידה ויש מחסור יש להתאים תוספי תזונה. כמובן בקליניקה ניתנת הדרכה לאכילת מזון מלא שמכיל את כל המרכיבים החיוניים לעור. התאמת צמחי מרפא ושמנים אתריים למניעה של המשך תהליך הדהפיגמנטציה (כלומר היעדר הצבע). ניתן למרוח את הפורמולות הללו על אותם המקומות הנגועים בויטיליגו (בהקת). אם אישתך תהיה מעוניינת בעזרה אישית אשמח לסייע. ליצירת פגישה מצויים הפרטים למטה. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים