פצעונים והריון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/01/2012 | 15:24 | מאת: לירי

שלום רב. אני בשבוע ה9 להריון. ומאז השבוע ה7 הופיעו לי פצעים איומים על הפנים, בית החזה והגב. אני מנקה את העור בסבון של נטרוגינה לאחר מכן עם מי פנים של אותה החברה ומורחת שמן של עץ התה. אני רק בהתחלה של הטיפול. אבל זה מתסכל אותי ממש. צריכה ללכת עם חולצות גולף. קראתי את הכתבה המעניינת. ורציתי לשאול האם יש לך עצות בשבילי? והאם שמעת על אדפרין קרם אדפלן ? והאם מותר בהריון? יום נהדר

29/01/2012 | 07:35 | מאת: מיכל לזרוביץ

לירי שלום רב, התופעה דורשת אבחון. רק לאחר אבחון מקיף אפשר יהיה להתאים לך טיפןל . לגבי אדפלן-לא נבדקה ההשפעה בקרב נשים בהריון, לכן השימוש ממש לא מומלץ בהריון. אני הייתי מציעה לך טיפול טבעי, אצלך חשוב בגלל שאת בהריון. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים