פיגמנטציה בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/01/2012 | 14:23 | מאת: נופית

שלום, אני בת 25 ולוקחת גלולות יסמין מזה שנה שמתי לב שמתחת לעיניים נהיו לי המון כתמים חומים שלא זכור לי שהיו בכמות כזו לפני הגלולות (היו לי כמו נמשים קטנים מסביב לעיניים אבל עכשיו בנוסף יש ממש כתמים עגולים וגדולים - שליש מקוטר סיגריה) האם יש קשר לגלולות ? האם זה בר שינוי? כלומר אם אפסיק את גלולות יסמין או אם אחליף לגלולות במינון נמוך יותר (ידוע לי שיסמין במינון מאוד גבוה) אודה על תשובתך, שבוע טוב נופית

29/01/2012 | 07:44 | מאת: מיכל לזרוביץ

נופית שלום רב, פיגמנטציה יכולה להיגרם בגלל שינויים הורמונליים, כמו אלה שמתרחשים בזמן נטילת גלולות. הבעיה מתרחשת בעיקר אצל נשים שיש להן ממילא נטייה לפיגמנטציה (ואכן את מדווחת על נמשים שהיו קודם לכן). טיפול טבעי בהחלט יכול לסייע. את מוזמנת ליצור עימי קשר לפי הפרטים למטה ואשמח לסייע לך. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים