הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

17/10/2011 | 01:54 | מאת: נטע

שלום האם קיים תכשיר טבעי (צמח, שמן אתרי וכו')להלבנת שיניים? אם כן אשמח למינון ולאופן השימוש. תודה ושנה טובה

19/10/2011 | 06:54 | מאת: מיכל לזרוביץ

נטע חג שמח יש כאמור תרופות סבתא בנושא זה. למשל: השרייה של עלי מרווה במים חמימים ולאחר מכן לשטוף את השיניים עם המים והעלים. גם צחצוח שיניים עם סודה לשתייה על מברשת שיניים. לאחר מכן לשטוף את הפה והשיניים היטב. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים