גירוי מתמשך בעור הידיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/07/2011 | 23:16 | מאת: מיכל

אני סובלת זמן רב מגירוי בכפות הידיים(בחלק הפנימי) שהופף לחתכים מדממים וכואבים. שימוש במשחת דרמובט עוזר, אך איני מרבה להשתמש בה בשל הסטרואידים. מה עוד יכול לעזור לי, והאם נטילת כמוסות של מרווה מרושתת יכולות לעזור?? תודה.

21/07/2011 | 16:17 | מאת: מיכל לזרוביץ

מיכל שלום רב, אני מציעה לך להגיע לאבחון ואז יותאם לך טיפול טבעי אשר מתאים לך. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים