הצעה לאיך לחגוג יום הולדת.

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

18/12/2005 | 08:39 | מאת: irina

אסנת שלום, ראיתי שאת מלקטת רעיונות לדרך לחגוג את יום ההולדת שלך בצורה מיוחדת וכיפית. אני בוגרת ביה"ס לאיפור והרעיון שמיד עלה במוחי זה לעשות ערב נשים כיפי, עם המון טיפים באיפור ועולם היופי והאופנה. אם הרעיון לרוחך את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל ואתן לך את כל הפרטים.

18/12/2005 | 17:25 | מאת:

אבל יום ההולדת שלי חלף לו מזה שבועיים בסופו של דבר חגגתי חגיגה נחמדת עד מאוד אזכור אותך לחגיגות הבאות ובינתיים שיהיה לך רק הצלחה ושפע ואת כמובן מוזמנת להישאר עמנו אסנת :)