על עצמי

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

14/12/2005 | 21:37 | מאת: חוה

שלום אסנת ולכל הנשים כאן.. קוראים לי חוה ואני רק בת 15, אני קוראת לעצמי אישה למרות שאני רוצה להשאר ילדה לנצח... אני רוצה לשאול אם זה בסדר שאני מצטרפת לכאן כי זה נראה לי פורום לנשים בוגרות.. לילה טוב לכולן.. חוה.

15/12/2005 | 07:47 | מאת:

בוקר של אור חווה בגיל 15 את עדיין בהחלט נערה... מדוע את מכנה את עצמך אישה ? המעגל שלנו אכן נועד לנשים בוגרות בלבד בדיוק כפי שפורום אחר אותו אני מנהלת בנושא הטארות מיועד מגיל 18 ומעלה. אבל מה ? בכל כלל יש יוצא מן הכלל. אחד המשתתפים המבריקים ביותר בפורום טארות שלי הוא בן 16 וזה בסדר. אם תמצאי את עצמך כאן איתנו זה גם בסדר :) אז למה אישה ?

17/12/2005 | 23:27 | מאת: חוה

אני מרגישה אישה מישום שאני מאד בוגרת ורב חברותיי וחבריי והאנשים בכלל שאני מכירה אומרים לי שאני מאוד בוגרת לגילי... ושאני בחורה בת 19 שנמצאת בגוף של ילדה בת 15... אני לא גאה בזה ולדעתי זו לא מחמאה.. אני מרגישה שפספסתי את הילדות שלי למרות שאני עדין נערה.. מקווה שעניתי לתשובתך... מעריכה, חוה