לאסנת ולכולם שלום!!!!

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/06/2005 | 11:31 | מאת: dussa

פעם ראשונה שאני ניכנסת, וסתם רציתי להגיד כל הכבוד לכן!!!!!!!! נראה אחלה פורום, הוספתי למועדפים ואולי בקרוב אחשוף את עצמי קצת יותר, בינתיים תשאלו כל מה שתרצו לדעת. שיהיה המון המון בהצלחה!

21/06/2005 | 13:08 | מאת: נינה

היי, ברוכה הבאה תספרי רק מה שתרצי שנדע .

21/06/2005 | 15:22 | מאת: נוע?ה

דוסה, אם תרצי לבוא, מתי שתחליטי לבוא, אנחנו כאן. נינה, את מכירה מישהו שמספר דברים שהוא לא רוצה שנדע עליו? אבל זה לא תמיד עוזר לו... כי רואים על הבנאדם מיהו, או במקרה הזה, קוראים עליו. על-פי הסגנון, על-פי התוכן, על-פי נושא ההודעה. על-פי, על-פי, על-פי... נינוצ'קה, מה את לא רוצה לספר, מה את לא רוצה שנדע עליך? איזה דברים "איומים" עשית שאת יודעת אותם, ושאנחנו לא? בסדר... בסדר... אל תספרי. אבל תסלחי לעצמך. בסדר?

22/06/2005 | 12:33 | מאת:

שמחה לראות אותך כאן תרגישי בנוח ונשמח לקרוא קצת על עצמך ולצרף אותך למעגל שלנו.