קריירה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

13/12/2005 | 19:41 | מאת: גלית

שלום אבנת, יש לי בעיה ואני מפחדת מאד. אני עובדת והציעו לי תפקיד אחר, מתקדם הרבה יותר ממה שאני עושה כעת. אני רוצה אבל מפחדת לאכזב, שלא אהיה טובה. המנהלים נלחמו כדי להעביר אותי למחלקה שלהם ואני מפחדת שזה גדול עלי. יש המון אנגלית בתפקיד הזה ואנגלית זה משהו שתמיד הייתי מאד חלשה. האם להישאר איפה שאני נמצאת או להעיז ולקחת סיכון. הפחד שלי הוא שהם יתאכזבו שהם יתאמצו ואין על מה. אני חייבת להגיד שאני בחורה שכולם מדברים ומסתכלים עליה, אבל זה לא משנה ולא מזיז לי, אין לי בטחון עצמי. הכל מפחיד אותי ואני תמיד חוששת מכשלון. גם בזוגיות זה ככה, אני חיה עם בן זוג ומפחדת שהוא לא ירצה יותר.. מה לעשות???איך להתמודד עם הפחדים שהורסים לי המון. צעד ראשון שעשיתי כדי להתמודד עם הפחד של העבודה זה להירשם לקורס אנגלית.. תעזרי לי...

13/12/2005 | 19:43 | מאת: גלית

אם זה יעזור אז שמי ר' ונולדתי ב-22/6/76. בן זוגי א' נולד ב-12/8/74

14/12/2005 | 17:16 | מאת:

ברוכה הבאה למעגל שלנו :) שינויים בחיים לעתים עשויים להיראות מפחיד. מה רע לנו במה שאנחנו כבר מכירים ? אולי זה לא תמיד הכי נחמד ו/או נעים אבל זה מוכר וידוע והשיגרה לעתים מקרקעת אותנו. יש לך יופי של הזדמנות להתקדם. לדעתי השאלה הראשונה שאת צריכה לשאול אם עצמך היא לא אם את מסוגלת אלא אם את רוצה. אם בא לך תפקיד שהוא יותר אתגרי ויכול לא רק לקחת ממך אלא גם לתת לך והמון ! ואני לא מדברת רק על שכר ו/או תנאים אלא גם על סיפוק אישי וענין. את כותבת שאת חסרת ביטחון עצמי וזאת בכל תחומי החיים, האם את יודעת ממה זה נובע ? בעברי שסבלתי מחוסר ביטחון עצמי משווע ידעתי היטב מאין זה נובע (וזה קרה רק כשהסתכלתי לעצמי עמוק בעיניים) ואז יכולתי גם לטפל בכך. ושאלה נוספת - למה כולם מסתכלים/מדברים עליך ?