עבודה קשה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

08/12/2005 | 20:57 | מאת: שלי

אני בת 54 עובדת כעצמאית בעבודה פיזית קשה כל היום על הרגליים, בעלי חולה ואני המפרנסת היחידה, כמו כן מזה כשנתיים אני חולת אפילפסיה, אני מיואשת אין לי כח לעבוד אך אין באפשרותי לעשות מאומה מה דעדתך מה ניתן לעשות ואיפה אפשר להתיעץ אני תושבת חדרה.

09/12/2005 | 09:05 | מאת:

בוקר של אור שלי וברוכה הבאה למעגל שלנו הרשי לי לחבק ולחזק אותך על כך שאת עובדת ומפרנסת למרות מחלתך. ישר כח והצלחה בהמשך דרכך ! את מבקשת להתייעץ ושואלת היכן... במה את מבקשת להתייעץ ? באיזה נושא ? בברכת סופשבוע מאושר אסנת.

11/12/2005 | 16:29 | מאת: שלי

שלום לך אסנת ותודה על תשובתך, הייתי רוצה לעשות שינוי בעבודתי אולי לפתוח עסק אינני יודעת, אני מאד פוחדת בגילי 54 לעשות שינוי, שמה לא אצליח מה עוד שאני הפרנסת היחידה אשמח לכל תמיכה אולי מישהי שחושבת כמוני .