עבודה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

08/12/2005 | 14:41 | מאת: tali

שמי טלי גיל 33 נשואה ללא ילדים עושה טיפולים כבר 4 שנים בקרוב מס' 8 ואני מקבלת נכות לכן מותר לי לעבוד עד סכום מסויים פחות מ2000 ש"ח יש לי ידע במכירות הדפסות בנקים המהנ"ח בסיסית וידע כללי אני לא מצליחה למצוא עבודה עם השילוב של הכל מהסיבה שבזמן הטיפולים אני צריכה חופש של 4 ימים לערך בחודש ומותר לי לעבוד עד 80 שעות חודשיות לערך מה עושים אולי תעזרו לי ותכוונו אותי טלפון 054623127

08/12/2005 | 14:52 | מאת:

שלום טלי וברוכה הבאה למעגל שלנו הרשי לי לחבק אותך ולחזק אותך על הנחישות המדהימה שאת מפגינה. כל הכבוד ובהצלחה !! אמא שלי נתמכת ביטוח לאומי עקב נכות (ליקוי ראיה חמור). גם אצלה יש הגבלה מסוימת על כמה מותר לה לעבוד וכו'... אני יודעת שביטוח לאומי עוזר למצוא עבודה. האם ניסית לפנות אליהם ?

08/12/2005 | 15:07 | מאת: tali

תודה רבה על התייחסותך אבל יש בעייה גם של טיפולי ההפרייה מה עושים ביטוח לאומי לא הצליח לעזור הם מסרו שיש אפשרות ללמוד אבל עם יהיה הריון יש בעייה אני לא יהיה זכאית ודבר שני אני רוצה לעבודה משרה פחותה בגלל הטיפולים לנסות לשלב הכל ביחד

08/12/2005 | 16:26 | מאת: ליהיא

היי טלי, ציינת שיש לך ידע במכירות, אם כך, יש המון חברות שמעסיקות עובדים מהבית והתשלום מתקבל על בסיס המכירות שהם ביצעו באמצעות הטלפון. ניתן למצוא את שם החברות האלו באינטרנט באתר "דרושים", כך את יכולה לנוח וגם לעבוד מבלי להתאמץ. בהצלחה

08/12/2005 | 16:42 | מאת:

במידה ואשמע על משהו מתאים אפנה אליך בשמחה. בהצלחה ! ואת כמובן מוזמנת להישאר במעגל שלנו :)